Jij mag kiezen voor machinale dreads of handgemaakte dreads. Door onze jarenlange ervaring zijn wij het adres voor handgemaakte dreads. Handgemaakte dreads zijn mooier dan machinale dreads. Het voordeel is dat ze net zo dik of dun gemaakt kunnen worden. Ze zijn ook niet zo zwaar als machinale dreads. Er staat een kleurenkaart op de site. Diverse kleurencombinaties zijn mogelijk.

Als jij dreads wilt, heb je ongeveer 60 tot 80 dubbele dreads nodig plus 3 kaartjes ijzergaren of kleine elastiekjes (wat jij het mooiste vindt). Voorwaarde is dat jouw haar minimaal 8 centimeter lang moet zijn om de dreads goed vast te kunnen maken.

Het inzetten van de dreads duurt ongeveer twee  uur. Je hebt ongeveer 5 tot 6 pakken vlechthaar nodig.Als je de dreads goed verzorgt heb je er twee tot drie maanden plezier van. Over de verzorging en het uithalen van de dreads krijg je tijdens het inzetten informatie.

Na het dragen van de dreads hoef je de dreads niet weg te gooien. Je kunt ze opnieuw laten waxen en stomen en ze zien er weer als nieuw uit. Voor het waxen en stomen van de dreads kun je bij ons terecht.

Start
foto dreads