Start
fotoextensions

Jij droomt van een volle bos met haren of lange haren, dan zijn hairextensions voor jou de ideale oplossing. Hairexternsions zijn er in steil, natural wave of curly hair (sterke krul). Voor een totale verlenging heb je circa 150 tot 175 extentions nodig. Voor een volume heb je circa 50 tot 75 extentions nodig. De natuurkleuren zijn allemaal echt haar. De funkycolors zijn synthetisch haar.

Voor een verlenging dient het eigen haar minimaal 6 cm in de nek en 12 cm boven op het hoofd te zijn. Om een goed resultaat te krijgen zijn deze lengtes echt nodig. Voor een volume behandeling moet het haar 8 tot 12 cm lang zijn.

Borstel je haar minimaal 2 keer per dag met de speciale extentionborstel. Zorg dat de waxjes niet aan elkaar gaan klitten. Is dit wel het geval maak ze voorzichtig los van elkaar. Zo heb je er 3 tot 5 maanden maanden plezier van je hairextensions. Je krijgt informatie mee over de verzorging van de hairextensions.

Na het inzetten van de extentions kunnen er wat uitvallen. In de eerste 2 maanden kan er zo'n 10% uitvallen. Dit is normaal. Valt er meer uit dan kunnen we een afspraak maken om te kijken wat hier de oorzaak van is.

Wat is BELANGRIJK om te weten voordat je extentions wilt?

Bij het gebruik van een pencilinekuur of het gebruik van een afvalkuur, een maagballon, verlies je meer eigen haar dan normaal. Bij extreme haaruitval door bijv. medicijngebruik, stress, overmatig alcohol of haaruitval tijdens en na de zwangerschap kunnen er geen extentions gezet worden.

Wil jij een offerte en kleuradvies? Email dan een recente foto waarop de haarkleur, de lengte en de dikte van je eigen haar goed te zien is.